onsdag 4. august 2010

HOTELL SPESIELLEN SOMMERLIG ØKT

Siden Geddy hadde spillejobb i Brasil midt i juli var jeg aldeles aleine noen dager. Herlig ensomhet på hytta ute i fjorden. Siden været var så som så, det meste av vedlikeholdsarbeid og vedhogst unnagjort og barnebarnet var på tur kunne jeg hver morgen - etter morgenbad og godsterk kaffe - sette meg i den blå lille stua å skrive.

Ikke så dumt dagsprogram dette: Skrive. Ta en dukkert. Skrive. Gå en liten tur. Lunche i det fri. Skrive. Ta en dukkert til. Se over skrivinga. Lese litt. Lage en bedre middag til god musikk. Spise mens man hører på fuglekonserten. Ta en liten kveldsfisketur med koggen. Fyre på peisen. Ta en øl til. Se over det man har gjort. Skrive dagbok. Køye. Omtrent sånn var det, dag etter dag, det føltes hverken som ferie eller jobb, heller en herlig og perfekt mix av de to. Men skrivejobben måtte gjøres, sommer eller ei, tidsfrister tar ingen sesonghensyn.

Hva som kom ut av økta?
En slags crazy-komisk musikalsk hotell-enakter for en håndfull skuespillere, sangere og komikere + en høne eller to. Nærmere bestemt "Hotell Spesiell", stasjon nummer seks til årets Byvandring (Stedsans) i Porsgrunn 7. - 11. sept. Gjennomtonsatt av G. Guttormsen. Jeg tror det kan bli svinaktig morsomt. God latter skal ikke undervurderes. Vær velkommen!

Og spetakkelet skal utspille seg akkurat der hvor bildet over er tatt.
Men hvor er det?

Fortsettes....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar